Novi Sad
16.01.2014.
06:41
Fudbaler Vojvodine Simon Vukčević najverovatnije će preći u grčki Levadijakos, gde je ovih dana bio na probi.
  • neso

    21.01.2014 09:24
    ja sam navijac vojvodine ali sto se tice simona ne slazem se covjeku nije data prava sansa da odigra dve utakmice za redom,a sto se tice plate simon do danas nije primijo ni jedan cent od vojvodine,ko ne vjeruje nek proveri.simone srecno
  • Vojvosadjan

    16.01.2014 10:42
    @Vosanac
    U pravu si 101%,a e vo i zasto.Sticajem okolnosti pre godinu dana sam upoznao (kroz posao) naseg nekadasnjeg prvotimca i tadasnju vedetu Ljubisu Vukelju,posle 2 sata divana kad smo se rastajali sam mu uz salu rekao kako mi je bilo drago sto smo se upoznali i pricali ali da mu jedno necu oprostiti.Kad me je upitao blago "pogubljen" sta mu to necu oprostiti odgovorio sam mu aludirajuci na njegov svojevremeni prelazak u Partizan.Ovo je bio njegov odgovor: "Veruj mi druze da me NIKO NISTA nije pitao,u ponedeljak su mi rekli da u cetvrtak prelazim u Partizan i da nema dalje price,na moje kako,zasto,ko je mene pitao bla,bla..odgovorili su mi samo da ne pitam nista vec da se pakujem.."Toliko o tome...Ne zaboravite da je Lj. Vukelja tada bio najveca "zvezda" F.K. Vojvodina,to kazem iz jednog razloga,kako li se tek ponasaju sa uslovno receno "manjim fudbalerima".

    Ponavljam opet,uprave u poslednje dve decenije su KANCER naseg kluba..igraci ko igraci,odlaze,dolaze.Neki ostavljaju veci neki manji "pecat" u klubu dok neki stvore sebi status legende.Zato ne bih ja puno njih napadao,oni rade svoj posao dok ova bagra igra sah sa njima i tura svu lovu u dzep.E sad je dotle doslo da vise love nema..sad treba njima turiti nesto drugo...ali ne u dzep.
  • dušan

    16.01.2014 10:07
    eh
    Čudna li čuda... ode... Samo da sad bude pameti, pa da se puste omladinci da igraju, umesto da se dovode kojekakvi...
  • vosanac

    16.01.2014 09:43
    @tim
    Ta sta se palite celjadi moja?
    Fuzbaleri su roba,ne odlucuju oni di ce da igradu.
    Ta pitajte njiove "gazde" i uzurpatore "stare dame".
    Ta doci ce vreme: cist racun ,duga ljubav.
  • boolewar

    16.01.2014 09:32
    Putuj igumane i ne vraćaj se više!
    A sad da teramo hohštoplere iz uprave!
  • Kontrash

    16.01.2014 09:27
    10.000/mes
    Tek sada verujem u onu priču da je ovaj "poznati" fudbaler imao ugovor na 10.000 eur mesečno, od čega je Kežmanu išao veliki procenat.
    A koliko nam je ovaj levonogi doprineo u igri i sami znamo i vidimo.
  • Građanin Ponizni

    16.01.2014 09:26
    Grobari napolje
    U upravi nam stalno sede osvedočeni grobari počev od Vojislava Gajića, Kežmana, Ilije Devića pa do sadašnjih mističnih privrednika koji sa Partizanom idu na gostovanja kao "prijatelji kluba" a ovamo su kao za Vošu, a igraju neki koji nikada ne bi smeli da igraju za ovaj klub. Kako da ne...Napolje iz mog kluba. Ako treba neka igramo i treću ligu, da krenemo i od nule ako treba, ali sa našim klincima i našim ljudima u upravi i na klupi. Kosta Hadži se prevrće u grobu.
  • мики

    16.01.2014 08:47
    продали цео тим. ајмо вошо у друштво канаринаца па заједно у суноврат новосадског фудбала. а кад се сетим да смо у југи имали два прволигаша и препун градски стадион... е туго. ал сами смо криви...
  • Sale NS

    16.01.2014 07:47
    Hvala ...
    ... što si otišao, bolje da nisi ni dolazio. NAdam se da se ovakav period (pod Kežmanom) više neće ponoviti u Voši. P.S. O kakvom se "igraču" radi najboje govori naziv tog grčkog kluba za kojeg, verujem, niko do sada nije čuo !?
  • MaxNS

    16.01.2014 07:46
    Šta se desilo sa mojom starom damom koja je pre pola godine bila pred ulaskom u LE?
    UPRAVA NAPOLJE!
  • Јово

    16.01.2014 07:23
    Лепо је тренирао код нас, узео не мале новце и сада паљба!
    Сјајно стратешко размишљање!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna